Sarvet pilkottivat jäästä – kaksintaistelun traaginen tulos leviää verkossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Opettajana työskentelevä Brad Webster törmäsi seurueineen yllättävään näkyyn matkustaessaan Alaskan Unalahleetissa. Paikallisen kylän järven jäästä pilkotti esiin kahden suurikokoisen hirven sarvet.

Kävi ilmi, että eläimet olivat jääneet kiinni toistensa sarvista kaksintaistelun seurauksena. Eläimet olivat tippuneet yhdessä veteen ja jäätyneet paikoilleen.

– Se oli epätodellinen näky, samaan aikaan tyyni ja hiljainen mutta myös muistutus siitä kuinka brutaalin raakaa elämä voi olla, eräretkellä mukana ollut Jeff Erickson kuvaili Associated Press -uutistoimiston mukaan.

Hämmästyttävä näky ikuistettiin Facebookissa jaetuiksi kuviksi. Myöhemmin seurueen jäsenet saapuivat keräämään eläinten ruhoja talteen koirien ruoaksi ja metsästysansojen syötiksi. He aikovat puhdistaa hirvien päät ja asettaa ne näytille paikalliseen leiriin.