Kendall Jenner palasi someen – uusien huulien kera?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malli Kendall Jenner ihmetytti faninsa poistumalla yllättäin sosiaalisesta mediasta kokonaan. 68,7 miljoonaa Instagram-seuraajaa hämmentyi kun naisen tili katosi kokonaan sovelluksesta, mutta nyt hän on viimein palannut takaisin sovellukseen.

Kendallin sisko Kylie Jenner on julkaissut juuri hänestä ja siskostaan napatun yhteiskuvan, jossa Kendall näyttää kuitenkin hieman erilaiselta kuin ennen hänen sometaukoaan. Fanit ovat alkaneet kuvan perusteella miettimään, että onko Kendall seurannut siskojensa jalanjälkiä ja ottanut huuliinsa täytteitä.

Kendall selitti aiemmin sometaukonsa sillä, että hän ei yksinkertaisesti halunnut roikkua enää niin paljon puhelimessaan kiinni. Kuvan myötä on kuitenkin herännyt epäilys siitä, että Kendall olisi taukonsa aikana ottanut huulitäytteitä. Joko naisen huulet on meikattu taitavasti näyttämään suuremmilta kuin aiemmin tai sitten Kendall on käynyt ottamassa täyteainetta niihin.

about to livestream on the Kylie Jenner Facebook!

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on