Mila Kunisin rento raskaustyyli ihastuttaa – laskettu päivä jo nurkan takana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäpariskunta Mila Kunis ja Ashton Kutcher odottavat tällä hetkellä toista lasta, jonka laskettu aika on jo todella lähellä. Odottava äiti tuntuu ottavan kuitenkin ihailtavan rennosti lähestyvän synnytyksen hoitaessaan tavallisia arkiaskareitaan mukavassa asussa normaaliin tapaansa.

Monet Hollywood-kaunottaret ovat kulkeneet raskausaikansa Kim Kardashianin esimerkkiä seuraten tyköistuvissa ja joustavissa trikoomekoissa. 33-vuotias Mila Kunis luottaa kuitenkin rentoihin ja väljiin housuihin, joiden kanssa nainen on pukenut tiukahkon paidan. Viimeisillään raskaana olevan Kunisin paita näyttääkin jääneen jo hieman pieneksi, kun pyöreä vauvamasu pilkottaa sen alta.

Pariskunnalla on jo ennestään lokakuussa 2014 syntynyt tyttö Wyatt, joka on vielä tämän vuoden puolella saamassa pikkuveljen kaverikseen. Daily Mail -lehden mukaan pojan laskettu aika on kiitospäivän tienoilla, mikä tarkoittaakin sitä, että perhe on näillä näkymin enää vain parin viikon ajan kolmehenkinen.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash