Rohkea 93-vuotias otti flunssarokotteen – huijasi samalla hoitajaa

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rokotteiden ottaminen voi olla pelottavaa sekä pikkulapsille että aikuisille. Piikin pistos ei tunnu ajatuksen tasolla kovinkaan mukavalta, minkä vuoksi moni pelkää rokotteita myös aivan turhaan.

Nyt videolla nähdään miten todella reipas 93-vuotias vanhus ottaa rokotteen rohkeasti käteensä. Nainen kuvasi videolle kun hän vei isänsä sairaanhoitajan vastaanotolle ottaamaan flunssarokotteen. Mies tapaa aina kiusata hoitajia, minkä vuoksi nainen oli alkanut kuvaamaan odotellessaan mitä hauskaa isä on tällä kerralla keksinyt.

Vanhus juksaa hoitajaa luulemaan, että hän pelkää rokotteen ottamista. Mies valittaa kurjaa kohtaloaan ja sanoo hoitajalle tietävänsä, että pistos tulee sattumaan. Pistos on kuitenkin valittamisen aikana jo annettu, mutta vanhus esittää hoitajalle, että ei olisi oikeasti edes huomannut koko toimenpidettä.