Selena Gomezilta koskettava kiitospuhe: ”Tiedätte varmasti mitä minulle kuuluu”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

24-vuotias laulaja Selena Gomez ilmoitti elokuussa pitävänsä hieman taukoa musiikin ja keikkailun parista keskittyäkseen oman terveydentilansa parantamiseen. Laulaja on kertonut kärsivänsä ahdistuksesta, masennuksesta ja paniikkikohtauksista, jotka ovat kaikki hänellä todetun systeemisen lupus erythematossusin sivuoireita.

Selena Gomez palkittiin American Music Awards -gaalassa pop ja rock kategoriassa vuoden naisartistina. Gomez piti todella koskettavan kiitospuheen, jossa hän käsitteli myös hänen tämän hetken kuulumisiaan ja sitä miltä se mediassa ruodittuna tuntuu.

Tällä hetkellä Selena Gomezin suurimpana oireena on masennus, jonka kamppailemiseen naisen energia menee nyt täysin. Gomez kertoi hakeneensa apua, koska hänen piti nyt viimein ajatella omaa terveyttään. Nainen kiitti faneja ja sai muun muassa Lady Gagan ylistämään hänen aitoa ja sydämestä tulevaa kiitospuhettaan seisten.