Adele jopa vuosien tauolle – paljasti hyvän syyn vetäytymiseen!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

28-vuotias laulajatähti Adele synnytti Angelo-nimisen poikansa vuonna 2012. Hän paljasti hetki sitten haastattelussa, että toisen lapsen suunnitteleminen tulisi olemaan pelottavaa, koska hän koki ensimmäisen synnytyksen jälkeen masennusta. Nyt Adele on kuitenkin ilmoittanut haluavansa toisen lapsen miehensä Simon Koneckin kanssa.

Adele on kiertänyt Amerikkaa kymmenen kuukauden aikana 107 konsertin verran. Nyt hän jää ansaitulle kolmen kuukauden mittaiselle tauolle ennen seuraavaa ja viimeistä keikkarupeamaa kiertueen tiimoilta. Ennen tauolle jäämistä Adele ilmoitti faneilleen, että hän aikoo jäädä kiertueen päätyttyä taas pidemmälle useampien vuosien pituiselle tauolle koska hän haluaa toisen lapsen.

Daily Mail -lehden mukaan Adele ilmoitti Phoenixin konsertin päätyttyä yleisölle, että hän aikoo tehdä toisen lapsen. Adele kertoi jäävänsä taas vuosien tauolle, mutta lupasi palaavansa kuitenkin suunnitellun perheenlisäyksen jälkeen jälleen takaisin musiikin pariin.