Bruno Marsin maailmankiertueelle myytiin 1 000 000 lippua päivässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu poptähti Bruno Mars lähtee pian 24K Magic -kiertueelleen, ja konserttiliput ovat nyt tulleet myyntiin näyttävästi. Niitä myytiin nimittäin jo ensimmäisen vuorokauden aikana huimat yli miljoona kappaletta.

Suosion myötä kiertueelle lisättiin 15 uutta konserttia, joten koko kiertue sisältää nyt yli sata keikkaa Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Yksin New Yorkissa järjestetään peräti viisi konserttia sekä Lontoossa ja Los Angelesissa molemmissa neljä konserttia.

28. maaliskuuta Antwerpenistä käynnistyvä maailmankiertue saapuu Suomeen 22. toukokuuta, jolloin Bruno Mars esiintyy Helsingissä Hartwall Areenalla. Vuonna 2013 Bruno Marsin Moonshine Jungle -maailmankiertue sisälsi yhteensä 155 konserttia ja kiertueelle myytiin yhteensä kaksi miljoonaa lippua.