Günther kilpailee Suomen euroviisupaikasta – mukana UMK-kilpailussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uuden Musiikin Kilpailu järjestetään 28. tammikuuta 2017 Espoon Metro Areenalla. Mukana on 10 kilpailijaa ja luvassa on maan parhaiden tekijöiden tuottama show. Suomen edustuspaikasta Euroviisuissa kisailee tällä kertaa myös ruotsalainen 90-luvun dancetähti Günther.

Ding Dong Song ja Teeny Weeny String Bikini -hiteistään aikoinaan tunnetuksi tulleen Güntherin kilpailukappale on Love Yourself. Hänen kanssaan kilpailevat Alva, Anni Saikku, Club La Persé, Emma, Knucklebone Oscar & The Shangri-La Rubies, Lauri Yrjölä, My First Band, Norma John ja Zühlke. Kilpailun juontaa Krista Siegfrids ja kommentaattorina toimii Mikko Silvennoinen.

– Vuosien aikana on kasvatettu eri osa-alueita, hiottu tuotannon yksityiskohtia, nykyaikaistettu sisällöntuotantoa ja luotu UMK:sta huippuilmiö Suomen somekartalle. Nyt tämä kaikki jalostetaan yhdeksi massiiviseksi livetapahtumaksi yhteistyössä Live Nationin kanssa. UMK:n ja Live Nationin yhteinen maali on nostaa UMK seuraavalle tasolle – jolle se kuuluu, tuottaja Anssi Autio kertoo.