Madonnan 16-vuotias poika kärähti huumeista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Popin kuningatar Madonnan Rocco-poika on pidätetty huumausainerikoksesta. Roccon repusta löydettiin kannabista, jota nuori mies oli poltellut Primrose Hillin asuinalueella Pohjois-Lontoossa. Paikalliset olivat kyllästyneet julkkispojan käytökseen ja soittivat poliisit paikalle.

Madonna kiisteli Rocco-poikansa huoltajuudesta entisen aviomiehensä Guy Ritchien kanssa usean kuukauden ajan. Rocco jatkoi oikeuden määräyksellä asumista Guy Ritchien ja hänen uuden vaimonsa Jacqui Ainsleyn luona Englannissa. Naapurit eivät olleet tästä innoissaan.

Rocco on tullut naapureille tutuksi epäilyttävän käytöksensä ansiosta. Naapurit näkivät useasti pojan muun muassa polttelevan pilveä kotikonnuillaan. Hänen peräänsä soitettiin poliisit, jotka löysivät kannabista pojan tavaroista, The Sun uutisoi. Rocco on 16-vuotias.