Tyttö sotki kynsilakalla – syytti Barbie-nukkea

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset tekevät välillä salaa asioita, joiden he tietävät olevan kiellettyjä. Välillä kiusaus on liian suuri siihen, että esimerkiksi värikynät pysyisivät paperiarkin sisällä kun tapettiin piirtäminen tuntuisi niin paljon hauskemmalta. Tällä kertaa eräs pikkutyttö jäi kiinni leikittyään kynsilakalla.

Isä on kuvannut kolmevuotiaasta tyttärestään suloisen videon, jossa tyttö yrittää vierittää sotkun syytä Barbie-nukelleen. Tytär on vastoin vanhempien käskyjä lakannut sinisellä kynsilakalla huoneessaan ja sotkenut sillä lelunsa. Tyttö on kuitenkin sitä mieltä, että se ei ollut kokonaan hänen vikansa.

Tyttö itkee videolla katuvasti ja selittää hellyttävästi isälleen, että Barbie halusi, että sen kynnet lakataan. Lopulta tyttö paljastaa isälle, että itse asiassa kaikki hänen nukkensa käskevät häntä jatkuvasti lakkaamaan heidän kynsiään.