Kourtney Kardashian ja Scott Disick palasivat yhteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kolmen lapsen isä Scott Disick on muuttanut takaisin ex-naisystävänsä Kourtney Kardashianin ja kolmen lapsensa, kuusivuotiaan Masonin, neljävuotiaan Penelopen ja kaksivuotiaan Reignin luokse. Pariskunta ei ole vielä virallisesti yhdessä, mutta Kourtney on antanut elämänsä kuntoon pistäneelle Scottille tilaisuuden.

Kardashianien perheen vanhin, 37-vuotias Kourtney Kardashian haluaisi vielä yhden lapsen 33-vuotiaan Scott Disickin kanssa. Pariskunnan yhdeksänvuotinen seurustelu päättyi vuonna 2015, kun Kourtney näki valokuvia, joissa Scott puristeli ex-tyttöystävänsä takapuolta kännissä.

Kourtney sanoi aiemmin tänä vuonna, että Scott ei saa tavata lapsiaan ennen kuin hän on saanut elämänsä järjestykseen ja lopettanut ryyppäämisen. Scott viettää nykyään selväpäistä ja terveellistä elämää, Us Weekly kertoo. Mies vietti vuosi sitten kuukauden mittaisen hoitojakson kuuluisassa Cliffside Malibu -vieroitushoitolassa.