Kylie Jenner ei päässyt gaalaan – lemmikki alkoi synnyttää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jennerin oli määrä mennä American Music Awards -palkintogaalaan poikaystävänsä Tygan kanssa. Kun alkoi näyttämään siltä, että Jenner ei ollutkaan valmistautumassa gaalapäivään, fanit alkoivat kyselemään kaunottarelta sosiaalisessa mediassa minkä vuoksi hän ei menekään tapahtumaan.

Moni ehti varmasti ajattelemaan, että Kylie Jennerillä on ryppyjä rakkaudessa räppäri Tygan kanssa, mutta tämä ei kuitenkaan ollut asian laita. Jenner kertoi faneilleen hänen Twitter-kanavallaan minkä vuoksi hän ei päässyt paikalle, ja hänen syynsä oli todella ihana.

Kylie Jenner kirjoitti Twitter-tililleen: ”Olin aikeissa mennä AMA-gaalaan tänä vuonna, mutta Bambin synnytys käynnistyi. Olen siis kotona hoitamassa pentuja”. Jenner on tiedetysti todella koirarakas ja hänen lemmikkinsä ovatkin kuin naisen omia lapsia. Sunnuntai-illan viettäminen pienten vastasyntyneiden pentujen hoitajana ei kuulosta hassummalta vaikka gaala menikin nyt ohi suun.

our 2 new blessings ??

A photo posted by norman & bambi jenner (@normieandbambijenner) on