Uskomaton suoritus! Maailman tulisimman chilin syömisen ME rikottiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Carolina Reaper -chililajike tunnetaan maailman tulisimpana. Chilissä on pahimmillaan lähes 2.000.000 scovillea, kun taas esimerkiksi tavallisessa jalapenossa on noin 3.000 – 8.000 ja tavallisessa Tabascossa 5.000 scovillea.

Yhdysvaltojen Arizonassa rikottiin äskettäin chilin syömisen maailmanennätys. Kalifornialainen Greg Foster söi Uproxx-sivuston mukaan peräti 120 gramman edestä Carolina Reaper -chiliä minuutin aikana.

– Minun nimeni on Greg ja olen Kaliforniasta. Aion syödä niin paljon chiliä että tulen p*skomaan tulta kahden viikon ajan, mies esitteli itsensä.

Ennätys rikottiin Arizona Hot Sauce Expo -chilitapahtumassa. Foster rikkoi ennätyksensä Guinnessin ennätysten kirjan tuomareiden todistaessa tilannetta.