Michael Jacksonin poika: ”En osaa tanssia tai laulaa!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Supertähtien lapset joutuvat kestämään suuria ennakko-odotuksia, kun moni ajattelee erityistaitojen kulkevan suvuissa verenperintönä. Poptähti Michael Jacksonin 19-vuotias Prince-poika kertoo nyt julkisesti, että hän ei osaa tanssia tai laulaa.

– Kaikki ajattelevat, että ryhtyisin aikuisena tanssijaksi tai laulajaksi. En osaa kumpaakaan. Rakastan kuvaamista. Nautin olla mukana musiikkivideoiden tuotannossa, tuottajana työskentelevä Prince Jackson kertoo Entertainment Tonightille.

Splash
Splash
Spalsh
Spalsh

Prince Jackson opiskelee parhaillaan Loyola Marymountin yliopistossa Los Angelesissa. Nuori mies on perustanut musiikkivideoita kuvaavan King’s Son Productions -nimisen yhtiön, joka lahjoittaa osan tuotoista Heal Los Angeles -nimiselle hyväntekeväisyysjärjestölle. Nuori muusikon poika ei halua paljastaa yksityiselämästään tietoja julkisuuteen, mutta kertoo tapailevansa tiettyä tyttöä. Poptähti Michael Jackson kuoli vuonna 2009.

My life

A photo posted by Prince Jackson.✓ (@princemjjaxon) on