Perheenäiti supermallina – tyrmäävä vartalo kuin parikymppisellä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Doutzen Kroes on hiljentänyt viime aikoina työtahtiaan viettääkseen enemmän aikaa kahden pienen lapsensa kanssa. Lapsiperheen arkisista kiireistä huolimatta neitokainen on onnistunut pitämään itsensä tyrmäävän upeassa kunnossa.

Nyt Doutzen on saanut uuden merkittävän työpestin, kun hänet on kiinnitetty Hunkemoller-alusvaatemerkin mainoskasvoksi. Nyt julkistetuissa kuvissa hän esittelee alusvaatteita upeissa kuvissa, ja osoittaa olevansa edelleen mallimaailman kermaa.

Kahden lapsen äiti Doutzen Kroes ilmoitti taannoin, ettei häntä todennäköisesti jatkossa enää nähdä Victoria’s Secretin muotinäytöksissä. Sen sijaan Kroes on kertonut panostavansa tulevaisuudessa muihin projekteihin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash