Uusi sovellus kertoo miten täynnä lähistön baarit ovat

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yökerhoihin ja baareihin lähteminen voi olla toisinaan melkoista arpapeliä. Kiireisinä iltoina sisälle voi joutua jonottamaan pahimmillaan tuntikausia, hiljaisina iltoina itsensä saattaa löytää istumasta typötyhjän yökerhon nurkkapöydästä.

Looop-nimisen sovelluksen kerrotaan helpottavan sopivan illanviettopaikan valitsemista. Se näyttää reaaliajassa, kuinka kiireisiä lähialueen baarit ovat. Käyttäjä voi myös hakea ravintoloita sen perusteella, onko niissä paljon, keskipaljon vai vähän ihmisiä.

Sovellus tarjoaa myös tietoja baareista, kuten niiden aukioloajat ja kuvia paikan päältä. Looop on toistaiseksi käytössä vain Yhdysvalloissa. Vastaavanlaiselle sovellukselle olisi kuitenkin varmasti kysyntää myös Suomessa, varsinkin pikkujoulusesongin, joulun välipäivien ja uuden vuoden aikoihin.

 

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat