Video leviää verkossa – Justin Bieber löi fania auton ikkunasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Justin Bieber on noussut otsikoihin Espanjassa tapahtuneen välikohtauksen vuoksi. Barcelonassa tiistaina 22. marraskuuta kuvatulla videolle nähdään, kuinka hän lyö liian läheistä tuttavuutta tehnyttä miestä liikkuvan auton ikkunasta.

TMZ:n julkaisemalla videolla Justin Bieber on istumassa autonsa takaosassa ajoneuvon lähestyessä väkijoukon ympäröimää esiintymispaikkaa. Tähden faniksi kuvailtu mies ilmaantuu auton viereen, ja alkaa koskettelemaan tähteä avonaisesta ikkunasta käsin.

Poptähti ei ota henkilökohtaisen tilansa rikkomista hyvällä, vaan vastaa siihen lyömällä miestä kasvoille. Miehen huulilta alkoi vuotamaan verta iskun ansiosta.

Justin Bieberin viilentynyt suhtautuminen faneihinsa on viime aikoina noussut kerta toisensa jälkeen otsikoihin. Taannoin tähti ilmoitti perunvansa konserttien fanitapaamisia, sillä Bieberin mukaan ne kuluttivat hänet henkisesti loppuun. Laulaja on myös muun muassa kritisoinut yleisöään liiasta kiljumisesta.