Catherine Zeta-Jones bikineissä – ei uskoisi 47-vuotiaaksi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

47-vuotias näyttelijä Catherine Zeta-Jones on ollut viime aikoina kiireinen työskennellessään televisiossa näytettävän Feud-nimisen minisarjan parissa jo viikkojen ajan. Nainen on kuitenkin ehtinyt työn lomassa myös rentoutumaan perheensä kanssa pienen irtioton merkeissä.

Catherine Zeta-Jones matkusti 72-vuotiaan näyttelijämiehensä Michael Douglasin kanssa Meksikoon nauttimaan auringosta ja toisistaan muutaman päivän ajaksi. Matkalla aviomies nappasi kauniista vaimostaan myös pari näyttävää bikinikuvaa, jotka Catherine jakoi sosiaalisessa mediassa.

Kuvissa naisella on mustat bikinit yllään. Näyttelijätär on todella upea näky eikä hänen vartalonsa perusteella voisi aavistaakaan, että hän lähestyy jo 50 ikävuotta. Nainen julkaisi juuri ennen lomaa hänestä ja Michael Douglasista otetun kuvan, jossa tuore aviopari suutelee toisiaan 16 vuotta sitten. Nainen kuvailee illan olleen hänen koko elämänsä onnellinen ilta.

Pissed the paparazzi photographed my ass, thus sharing the photographs my husband took of my ass. Always a better option for viewing ?.

A photo posted by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Happy Anniversary Darling. 16 years ago today was the happiest night of my life.

A photo posted by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on