Hämeenkyrö jahtaa Kanadaan Trumpin takia muuttavia: ”Niakara Fools”

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähes jokainen kunta markkinoi itseään potentiaalisille uusille veronmaksajille, eli tuleville asukkaille ja yrityksille. Hämeenkyrön kunta päätti kaksi vuotta sitten olla tekemättä perinteistä ”Hyvä paikka asua ja yrittää” -kampanjaa, ja julkaisi hervottoman videon verkossa.

Nyt Hämeenkyrö on tehnyt paluun julkaisemalla videon, jossa se jahtaa Yhdysvalloista Kanadaan Donald Trumpin takia muuttavia. Mainosvideolla ”kunnanjahtaaja” pyrkii harhauttamaan Hämeenkyröä Torontoksi luulevien muuttajien virran.

Vuonna 2014 hauskassa tarinassa esiteltiin Hämeenkyrön kunnanjahtaaja, joka lähetettiin vuonna 2011 kuorosotalapseksi Tampereelle. Sieltä hän palasi myöhemmin takaisin Hämeenkyröön, jossa miehen toimenkuva oli jahdata kuntaan uusia asukkaita muun muassa mustamakkaralla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat