Instagramissa elokuvien suosikkikohtaukset uusiksi – kissojen kanssa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mikäli olet ikinä toivonut suosikkielokuvissasi olevan enemmän kissoja, on toiveisiisi vastattu. Tuoreella Instagram-tilillä tunnettuja elokuvakohtauksia laitetaan nimittäin uuteen uskoon kissojen avustuksella.

Instagramin Moviecats-tilin takana ovat Metro-sivuston mukaan brittiläiset Sarah ja David. Heidän jakamiensa kuvien todellisia tähtiä ovat kuitenkin heidän kissansa Willow ja Tara.

Tilillä esitellään viikottain kuvia, joissa elokuvaklassikoiden hahmoina nähdään Willow ja Tara. Kyseisen kaltaisen käsittelyn ovat saaneet muun muassa Hohto, American Beauty, Alien ja Ghost – Näkymätön rakkaus.

 

Week 1: Guess the film! #catsofinstagram #cat #cats #movie #movies #moviecats #burmese #film #filmcats #quiz

A photo posted by Movie Cats (@moviecats) on

Week 5: Guess the film! #catsofinstagram #cat #cats #movie #movies #moviecats #burmese #film #filmcats #quiz

A photo posted by Movie Cats (@moviecats) on

Week 1: Guess the film! #catsofinstagram #cat #cats #movie #movies #moviecats #burmese #film #filmcats #quiz

A photo posted by Movie Cats (@moviecats) on

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat