Justin Bieberin pahoinpitelemä fani vie tapauksen oikeuteen: ”Asianajajien hoidettavana”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Justin Bieber nousi otsikoihin lyötyään fania Espanjan Barcelonassa. Palau San Jordi -esiintymispaikan ulkopuolella sattunut välikohtaus tallentui verkossa nopeasti leviämään lähteneeksi videoksi.

Nyt lyönnin kohteena ollut 18-vuotias Kevin Ramirez on kommentoinut tapausta. Daily Mail -lehden mukaan hän on pettynyt ja erittäin loukkaantunut Bieberiltä saamastaan kohtelusta.

– Tapaus on nyt asianajajien hoidettavana. He tulevat käsittelemään sitä. En voi paljastaa enempää tietoja tässä vaiheessa, Ramirezin kerrotaan kommentoineen radiohaastattelussa.

Välikohtaus tapahtui Barcelonassa keskiviikkona 22. marraskuuta. Tilanne sai alkunsa fanin kosketeltua Justin Bieberin kasvoja ja kaulaa poptähden auton avonaisesta ikkunasta käsin. Laulaja vastasi kopelointiin lyömällä teiniä kasvoille niin kovaa, että hänen huulesta alkoi vuotamaan verta.