Kettu sai oman juhla-aterian – ei peitellyt innostustaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kiitospäivää vietetään Yhdysvalloissa aina joka marraskuun neljäntenä torstaina, jolloin perheet kokoontuvat yhdessä syömään herkkuja notkuvista juhlapöydistä. Ihmisten lisäksi myös eräs RonRon-niminen suloinen kettu rakastaa Kiitospäivää.

Eric-nimisellä miehellä on RonRon-kettu, joka rakastaa Kiitospäivää ja juhlapäivän jälkeen saamiaan ruoantähteitä. Tänä vuonna Eric päättikin koota suloiselle herkkusuulle oman juhla-aterian, jossa oli runsaasti kalkkunaa.

RonRon innostui heti silmät kiiluen kun Eric saapui sen luo ateria kädessään. Lautasella oli runsas keko kalkkunaa, jonka kimppuun kettu hyökkäsikin heti ensimmäisenä. RonRon ääntelee innostuneena todella hellyttävästi eikä malta pysyä paikoillaan saadessaan omaa suosikkiruokaansa.