Realitypovipommin rinnat kuin sarjakuvasta – tosielämän Jessica Rabbit!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen realitytähti Chloe Sims on usein bongattu Lontoon yöelämässä paljastavissa asuyhdistelmässä, mutta viime aikoina hän ei ole parrasvaloissa viihtynyt. Eilen tilanne jälleen muuttui, kun Chloe ikuistettiin pitkästä aikaa paparazzikuviin.

Disney
Disney

Chloe Sims osallistui ITV-televisiokanavan gaalaan Lontoon Palladium-teatterissa. Realitypovipommi asteli punaiselle matolla asussa, jossa hänen valtavat rintansa olivat kuin suoraan sarjakuvahahmo Jessica Rabbitilta.

Chloe Sims tuli tunnetuksi suositusta The Only Way Is Essex -saippuasarjasta. Lokakuussa 2010 alkanut saippuasarja on saanut suuren suosion ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. 34EE-rintainen Chloe on yksi sarjan suosituimmista tähdistä. Ohjelmaa on verrattu muun muuassa Jersey Shore -realitysarjaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat