Ruotsalaistähti Tove Lo rohkeasta asustaan: ”Mekossani on vagina tai p***u”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Artistinimellä Tove Lo tunnettu ruotsalainen Ebba Tove Elsa Nilsson on noussut viime vuosien aikana musiikkiurallaan kohisten ylöspäin, kun hän julkaisi isoiksi hiteiksi nousseet kappaleet Habits ja Talking Body. Nainen osaa puhuttaa myös asuvalinnoillaan, joista varsinkin viimeisin aiheutti paljon keskustelua.

29-vuotias Tove Lo saapui Sydneyssä järjestettyyn 2016 ARIA Awards -gaalaan todella huomiota herättävässä asussa. Naisen asuvalinta oli pitkähihainen ja oranssi täysin läpikuultava mekko, jossa oli yksi hyvin erikoinen yksityiskohta. Mekossa oli alavatsan kohdalle kirjailtuna naisen kohtu ja munasarjat.

Punaisella matolla toimittajat olivat udelleet naisen erikoisesta mekosta lisätietoja, johon nainen oli vastannut todella tyhjentävästi. Tove Lo oli kommentoinut asuaan Be-sivuston mukaan: ”Mekossani on vagina tai p***u. Aivan miksi sitä ikinä haluatkaan kutsua”. Mekko oli Crap Diem -nimisen suunnittelijan käsialaa ja laulaja oli siihen todella tyytyväinen.

Uterus dress for #ARIAS ? MADE BY @emeliejanrell @crapdiem

A photo posted by Tove Lo (@tovelo) on