700 euron kannabismurskain on odottamaton luksuslahja

Lux Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kannabiksen käyttö on nykyään laillista lukuisissa Yhdysvaltojen osavaltioissa, eikä sen polttaminen ole suinkaan stereotyyppisten risupartaisten hippien puuhaa. Nyt rahakkaille ja laatutietoisille kannabisharrastajille kaupitellaan todellisia luksuslisävarusteita.

Vetements-merkki on tuonut myyntiin kultaisia ja hopeisia yrttimurskaimia. Kultainen versio maksaa The Webster -verkkokaupassa peräti 700 euroa. Mikäli kannabisharrastuksensa haluaa tuoda julki koko maailmalle, voi murskainta kantaa kaulalla siihen kiinnitetyn ketjun varassa.

Hopeinen versio on hieman kultaista halvempi. Sitä kaupitellaan Ssense-verkkokaupassa edullisempaan 525 euron hintaan.

 

@maxfieldla

A photo posted by VETEMENTS (@vetements_official) on

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat