700 euron kannabismurskain on odottamaton luksuslahja

Lux Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kannabiksen käyttö on nykyään laillista lukuisissa Yhdysvaltojen osavaltioissa, eikä sen polttaminen ole suinkaan stereotyyppisten risupartaisten hippien puuhaa. Nyt rahakkaille ja laatutietoisille kannabisharrastajille kaupitellaan todellisia luksuslisävarusteita.

Vetements-merkki on tuonut myyntiin kultaisia ja hopeisia yrttimurskaimia. Kultainen versio maksaa The Webster -verkkokaupassa peräti 700 euroa. Mikäli kannabisharrastuksensa haluaa tuoda julki koko maailmalle, voi murskainta kantaa kaulalla siihen kiinnitetyn ketjun varassa.

Hopeinen versio on hieman kultaista halvempi. Sitä kaupitellaan Ssense-verkkokaupassa edullisempaan 525 euron hintaan.

 

@maxfieldla

A photo posted by VETEMENTS (@vetements_official) on