Amber Heard ei suostunut seksikohtauksiin – tuotantoyhtiö vaatii nyt miljoonakorvauksia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Johnny Deppistä hiljattain eronnut näyttelijä Amber Heard on haastettu oikeuteen. Naisen näyttelemän London Fields -elokuvan tuottajat vaativat Heardilta vähintään 10 miljoonan korvauksia sen vuoksi, että Heard rikkoi sopimusta eikä lopulta suostunut edes tekemään elokuvan promootiota.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Elokuvan tuottanut Nicola Six Limited -tuotantoyhtiö vaatii Refinery 29 -uutisten mukaan jättikorvauksia naiselta sen vuoksi, että Heard ei suostunut tekemään kuvausten aikana alaston- ja seksikohtauksia, joista hän oli tietoinen luettuaan käsikirjoituksen ja suostuttuaan rooliinsa. Heard oli omin päin tehnyt muutoksia käsikirjoittajan kanssa kohtauksiin, joissa hän ei halunnutkaan näyttää paljasta pintaa tai näytellä harrastavansa seksiä.

Elokuvan valmistuttua Heard ei suostunut tekemään elokuvan promootiota. London Fields -elokuva on näytetty vuonna 2015 Toronton elokuvafestivaaleilla, minkä jälkeen sen elokuvateatterilevitys on kuitenkin peruttu. Elokuvan nähneet kriitikot ehtivät tosin ennen virallista julkaisua jo arvostelemaan elokuvan, jolle 10 kriitikkoa antoi keskimäärin arvion 3,2 pistettä kymmenestä pisteestä.