Britannian kaikki pubit merkittiin karttaan – kartta kävi pieneksi!

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eurooppalainen pubikulttuuri ei ole rantautunut suomalaiseen yhteiskuntaan oluen kalliin hinnan ja holhousyhteiskunnan luoman byrokratian takia. Muualla maailmalla, kuten Saksassa ja Iso-Britanniassa, pubikulttuuri on olennainen osa jokapäiväistä elämää.

Yhdistyneessä kuningaskunnassa on pubeja jokaisessa korttelissa ja kulmassa. Ne ovat yhteisöjen, perheiden ja tuttavien kokoontumispaikkoja, joissa vaihdetaan kuulumisia ja suunnitellaan tulevaa. Pubeissa viihtyvät niin perheen pienimmät kuin vanhimmat – lemmikkieläimet mukaanlukien.

Nyt Imguriin on julkaistu kuva, johon on merkattu kaikki Yhdistyneen kuningaskunnan pienet anniskeluravintolat. Pubeja on maassa niin paljon, että Iso-Britannian Skotlannin eteläpuolinen osa on yhtä suurta punaista mattoa pubimerkkien ansiosta.

Every pub listed in the UK