Henkilökunta paljasti hotelliasiakkaiden oudoimmat pyynnöt: ”Voisitteko järjestää…”

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Travelodge-hotelliketjulla on Iso-Britanniassa vuosittain noin 18 miljoonaa asiakasta. Yritys listasi yhtiön 523 hotellissa yöpyneiden asiakkaiden omituisimpia pyyntöjä. Hotellivieraat ovat muun muassa tiedustelleet, mistä cheddarista hotellissa käytetty cheddarjuusto on valmistettu.

Eräs asiakas tiedusteli, voiko hotelli järjestää yksisarvisen tyttöystävän kosintaa varten. Yksisarvisen olisi ollut tarkoitus kuljettaa kihlasormus naiselle. Toinen vieras pyysi hotellia järjestämään pilvettömän taivaan asiakkaan tärkeää suunnittelupalaveria varten. Kolmas asiakas tiedusteli, oliko hotellilla helikopterin laskeutumisalustaa, jolle hänen pomonsa voisi saapua hotellille tullessaan.

Yksi asiakas oli pyytänyt Travelodgen henkilökuntaa hankkimaan vaimolleen syntymäpäivälahjan ja paketoimaan sen. Joku oli uskaltanut pyytää hotellihenkilökuntaa lähettämään vaimolleen twiittejä sillä aikaa kun itse oli ”strategisessa palaverissa”. Yksi matkalainen pyysi säkkipillin soittoa aamuherätykseksi, Daily Mail uutisoi.