Jasmin Walialla riittää kurveja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävästä bikinivartalostaan tunnettu realitytähti Jasmin Walia esittelee usein treeniensä tuloksia sosiaalisessa mediassa. Tähtönen on julkaissut Instagramissa runsaasti kuviaan, mutta ajoittain hän päätyy myös paparazzikuviin.

Nyt Jasmin Walia nähdään kuvissa, joissa hän nautiskelee Kreikassa Mykonosin saarella bikineissä ja nauttii syksyn auringosta. Jasmin oli saarella kuvaamassa uutta musiikkivideotaan, jossa neitokainen tullaan mitä ilmeisimmin näkemään myös bikineissä.

The Only Way Is Essex -brittisarjan tähti Jasmin Walia on tuttu näky Lontoon yöelämässä. Aiemmin rakkaudessa epäonnea kokenut Walia on hiljattain alkanut seurustella toisen brittiläisen tositv-tähden kanssa. Neitokainen pitää nykysin yhtä Ross Worswickin kanssa, joka on tunnettu muun muassa Suomen musiikkiteleviossa esitetystä sarjasta Ex On The Beach.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash