Taylor Swift osallistui mallinukkehaasteeseen – mannaa miljoonille faneille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sosiaalisessa mediassaviime viikkojen aikana levinneessä mallinukkehaasteessa ihmiset pysyttelevät hievahtamatta paikoillaan mahdollisimman pitkään. Monet tähdet, kuten Britney Spears ja Destiny’s Child -yhtyeen jäsenet, ovat osallistuneet siihen verkossa jakamillaan videoilla.

Nyt tämän hetken suurimpiin poptähtiin lukeutuva Taylor Swift on ottanut haasteen vastaan. Instagramissa jaetulla videolla Swift ja hänen ystävänsä poseeraavat rannalla paikoillaan kameran kiertäessä heidän ympärillään.

Taylor Swift ja hänen ryhmänsä suoriutuvat haasteesta hyvin. Heidän taustallaan liikkuvat aallot tosin rikkovat hieman illuusiota paikoilleen jämähtäneestä hetkestä.

 

#mannequinchallenge @todrick @marthahunt @dr.jari @lilydonaldson @austinkingsleyswift @leahmccarthy

A video posted by Taylor Swift (@taylorswift) on