Uutuuslenkkareissa on nyt LED-näyttö – tällä erotut joukosta

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vixole-yhtiö on lanseerannut futuristiset kengät, joiden ulkonäköä käyttäjä voi muokata helposti. Lenkkarit on nimittäin varustettu pienillä LED-näytöillä.

Vixolen lenkkareiden LED-näytöissä voidaan esittää erilaisia piirroksia, valokuvia ja jopa lyhyitä animaatioita. Käyttäjä voi vaihtaa kenkien esittämiä kuvioita älypuhelimelle ladattavan sovelluksen avulla.

Tarjolla on kolmenlaisia kenkiä. Vixole Basic on normaalilla LED-näytöllinen perusverio, kun taas Vixole Plus on varustettu myös kahdeksalla liikettä tunnistavalla sensorilla. Vixole OLEDissa on puolestaan tarkka HD OLED -näyttö.

Vixolen e-lenkkareille haetaan rahoitusta Indiegogo-varainkeruusivustolla. Kenkien hinnat vaihtelevat sivustolla 150 dollarista aina 300 dollariin sakka.