Game of Thrones lähestyy loppua – faneille silti ilouutisia!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

HBO-kanavan Game of Thrones lukeutuu tämän hetken suosituimpiin ja puhutuimpiin sarjoihin. George R.R. Martinin kirjoihin pohjautuva sarja kuitenkin lähestyy parhaillaan loppuaan. Tulevien seitsemännen ja kahdeksannen tuotantokauden on nimitätin paljastettu olevan sen viimeisiä.

HBO ei arvatenkaan haluaisi valtavaa menestystä niittävän sarjan päättyvän vielä lopullisesti. Siksi kanavan on huhuttu suunnittelevan Game of Thronesin spinoff-sarjaa. HBO:n ohjelmistojohtaja Casey Bloys vahvisti taannoin uuden sarjan olevan jo suunnitteluasteella.

Miehen mukaan spinoff-sarjasta on käyty keskusteluja kirjailija George R.R. Martinin kanssa. Todennäköisintä olisi että kyseessä olisi niin kutsuttu prequel, eli se sijoittuisi aikaan ennen Game of Thronesin tapahtumia. Suunnitelmat ovat kuitenkin vasta alkuvaiheessa.

– Kukaan ei ole vielä laittanut kynää paperille. Kaikki on vasta alkutekijöissä, Casey Bloys kommentoi The Wrap -sivustolle.

– Kyseessä on kuitenkin mahtava maailma. Olisi hullua jos emme vähintään tutkiskelisi jonkin sortin esiosan, tai miksi haluattekaan sitä kutsua, mahdollisuutta, mies jatkaa.