Jalkapallovideo leviää verkossa – historian noloin huti?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Urheilussa sattuu ja tapahtuu, eikä peli aina mene odotusten mukaisesti silloinkaan kun maalin tekeminen näyttää sataprosenttiselta varmuudelta. Youtubessa julkaistussa videossa nähdään serbialaisessa jalkapallo-ottelussa tapahtunut uskomaton tilanne.

Videolla pelaaja on lähestymässä pallon kanssa tyhjää maalia. Hän on potkaisemassa palloa maaliin vain metrien päästä verkkoa, kun jotain menee pieleen. Hän nimittäin onnistuu kuin ihmeen kaupalla lennättämään pallonsa maalin yli.

Tilanne tapahtui Deadspin-sivuston mukaan Serbian alemman liigatason paikallisjoukkueiden välisessä ottelussa. Sitä on ehditty kuvailemaan verkossa jopa jalkapallohistorian huonoimmaksi hudiksi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat