Kendall Jennerin muhkeiden huulten salaisuus paljastui

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kendall Jennerin pikkusisko Kylie julkaisi aiemmin hänestä ja siskostaan napatun yhteiskuvan, jossa Kendall näyttää hieman erilaiselta kuin ennen. Fanit alkoivat kuvan perusteella miettimään, että onko Kendall seurannut siskojensa jalanjälkiä ja ottanut huuliinsa täytteitä.

Malli Kendall Jenner ihmetytti faninsa poistumalla yllättäin sosiaalisesta mediasta kokonaan. 68,7 miljoonaa Instagram-seuraajaa hämmentyi äkillisestä sometauosta, mutta päätteli myöhemmin naisen pitäneen tauon sen vuoksi, että hän otti huuliinsa täytteitä. Näin ei kuitenkaan oikeasti ollut.

Nyt Kylie Jenner on julkaissut siskostaan Snapchat-videon, jossa Kendall on hieman ärsyyntynyt huulikohusta. Kylie pyytää Kendallilta anteeksi, koska pikkusisko oli saanut viimein luvan meikata hänet ja tapansa mukaan hän oli korostanut Kendallin huulia ja ylirajannut ne. Ylirajauksen vuoksi huulet näyttivät isommilta, mikä johti siihen, että kaikki luulivat Kendallin käyneen ottamassa täyteainetta niihin.