Koukuttava Windows-klassikkopeli viimein iOS ja Android-laitteille!

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pasianssi-korttipelin tietokoneversio on tullut tutuksi lähes kaikille Windows-käyttöjärjestelmää 1990-luvulla käyttäneille. Nyt niin isiä, äitejä kuin lapsiakin koukuttanut klassinen ajantappopeli on ilmestynyt Android ja iOS-laitteille.

Microsoft Solitaire Collection on saapunut ensimmäistä kertaa iOS ja Android -käyttöjärjestelmille. Se sisältää sekä perinteisen Klondike-version, että Spider, FreeCell, Pyramid ja Tripeaks -variaatiot.

Kuten monet varmasti tietävät, ei kyseessä ole tietenkään ensimmäinen Android ja iOS -laitteille koskaan julkaistava Pasianssi-peli. Kyseessä on kuitenkin ensimmäinen kerta, kun Microsoftin versio korttipelistä julkaistaan kyseisille alustoille. Microsoftin versio on juuri se, jonka parissa monet kuluttivat aikaa 90-luvun kotikoneilla, toimistoissa ja koulujen välitunneilla.

Pelistä julkaistiin sekä 1.99 dollaria kuukaudessa maksava Premium Edition että ilmaisversio. Premium Editionissa ei ole Mashable-sivuston mukaan lainkaan mainoksia, ja pelaajille tarjotaan myös lisäsisältöä.