Herkuttelijan unelma! Kuumaliimapistooli pursottaa juustoa

Koti & Asuminen Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kuumaliimapistoolin käyttäminen on käsitöitä tehdessä hauska työvaihe. Nyt sama idea on tuotu myös ruoanlaittoon, kun juustoa rakastavat ihmiset ovat keksineet kuumaliimapyssyn, joka täytetäänkin juustolla.

Käteen sopiva Fondoodler-niminen keittiökone on jokaisen juustoilla herkuttelevan ihmisen unelmien kapistus. Juustopistoolin pystyy täyttämään millä tahansa juustolla, joka ladataan pistooliin joko raasteena tai palana. Juusto sulaa pistoolin sisällä, minkä jälkeen sen voi pursottaa sulatettuna haluamaansa muotoon.

Juustopistoolilla pystyy tekemään esimerkiksi suolakeksien tai nachoannosten päälle hauskoja kuvioita. Halutessaan Fondoodler-juustopistoolin avulla pystyy tekemään myös hieman poikkeavamman keksitalon jouluksi käyttämällä juustoa liimana suolakeksien välissä. Suolaisen keksitalon voi tarjoilla jouluna juustopöydässä muiden juustojen, hillojen ja hedelmien kera.