Kylie Jenner kyllästyi taas hiuksiinsa – kierre jatkuu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jenner teki alkusyksyllä melko hurjan muodonmuutoksen värjätessään omat hiuksensa platinanvaaleiksi. Yleensä 19-vuotias kaunotar on nähty monissa erilaisissa hiustyyleissä, mutta ne on kuitenkin aiemmin luotu aina peruukkien avulla eikä naisen omia hiuksia värjäämällä.

Kylie Jenner onnistui saamaan hiuksiinsa todella hohtavan ja vaalean sävyn, johon moni rakastui. Platinanvaaleiden hiusten kera Kylie oli todella näyttävä kaunotar, mutta nyt muutaman kuukauden jälkeen hän on kuitenkin saanut väristä tarpeekseen.

Kylie Jenner yllätti faninsa julkaisemalla ilman mitään varoitusta Snapchat-videoita, joissa hänen hiuksiaan värjättiin räikeän punaiseksi. Punainen väri oli kuitenkin vain välivaihe, jonka avulla ruskeasta saatiin lämpimämpi. Nainen palasi omaan tummaan hiustyyliinsä takaisin ja tuntee olonsa ilmeisesti jälleen kotoisaksi kirjoittaen videoonsa tekstin: ”Minä olen täällä taas”.

@tokyostylez magic hands ❤️

A video posted by Kylie Jenner Snapchats (@kylizzlesnapchats) on