Larsa Pippen – kostovartalo uimapuvussa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Real Housewifes of Miami -realitysarja on tehnyt useista sen kaunottarista tähtiä. Sarjassa nähtiin ensimmäisellä tuotantokaudella myös entinen malli Larsa Pippen, joka on parhaillaan eroamassa koripallotähti Scottie Pippenistä.

Kim Kardashianin ystävä kuvattiin eilen Miamissa, jossa hän ilmestyi rannalle nautiskelemaan vapaapäivästä. Pippenin kerrotaan laihduttaneen avioeroprosessin myötä, eli hän on hankkinut itselleen Kardashianien aiemminkin mainostaman kostovartalon.

Larsa Pippen on assyrialais-amerikkalaista syntyperää oleva entinen malli. Hän meni koripallotähti Scottie Pippenin kanssa naimisiin vuonna 1997. Pariskunnalla on neljä lasta. Neitokaista pidetään tällä hetkellä kuumimpana koripallovaimona. Hyväluontoiseksi kehuttu neitokainen osallistuu tiettävästi usein hyväntekeväisyystapahtumiin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash