Madonnan Rocco-poika pidätettiin – tyttöystävä heti toisen kanssa lounaalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Popkuningatar Madonnan Rocco-poika pidätettiin juuri huumausainerikoksesta. Roccon repusta oli löydetty kannabista, jota nuori mies oli poltellut Primrose Hillin asuinalueella Pohjois-Lontoossa. Paikalliset olivat soittaneet pojan perään poliisit ollessaan kyllästyneitä hänen käytökseensä.

16-vuotiaan Roccon mallityttöystävä Kim Turnbull ei näyttänyt olevan kuitenkaan kovin harmissaan hänen rakkaansa pidätyksestä. Turnbull nähtiin heti seuraavana päivänä ulkona lounaalla 17-vuotiaan Brooklyn Beckhamin kanssa.

Kim Turnbull nähtiin lounaalla nuoren Beckhamin kanssa Lontoon keskustassa sijaitsevassa kahvilassa. Kuvista päätellen nuoret viihtyivät hyvin yhdessä ja pitivät toisistaan kiinni kuin olisivat hieman enemmänkin kuin vain ystäviä. Turnbull pitää kuvassa kättään Beckhamin reiden päällä ja katsoo häntä hymyillen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat