Nicole Scherzinger ylistää Saara Aaltoa: ”Taistelet koko kilpailun voitosta!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Saara Aalto asetti jälleen eilen uuden riman Britannian X Factorissa, jossa hän esitti ABBA-yhtyeen klassikkokappaleen itse itseään pianolla säestäen. Esitys oli yksi koko ohjelman historian upeimmista, ja sen huomasivat myös tuomarit.

Splash
Splash
Splash
Splash

Saaran versio The Winner Takes It All -klassikosta ylitti siis kaikkien odotukset.

– En tiedä mistä tuo tuli. Viime viikolla Sharon kertoi, että nostit osakkeitasi merkittävästi, ja nyt nousit koko kilpailun ykköseksi. Osoitit, että sinä olet tosissasi taistelemassa X Factorin voitosta, Nicole Scherzinger ylisti.

– Olemme puhuneet kilpailussa paljon momentumista, ja nyt sinulla oli tuo hetki. Tuo kappale on noin 50 vuotta vanha, ja sait sen kuulostamaan uudelta hitiltä. Se oli puhdasta sinua, Simon Cowell totesi.

– Luulen, että näimme nyt yhden upeimmista esityksistä mitä olemme koskaan X Factorin historiassa nähneet. Olet aivan uskomaton, Louis Walsh jatkoi.

Saara on noussut viime viikkoina ylivoimaisesti kilpailun suosituimmaksi tähdeksi myös brittikatsojien keskuudessa, joten odotukset ABBA-klassikkohittiin olivat suuret. Ne Saara onnistui lunastamaan täydellisesti. Myös toisessa esityksessä kuullut Shirley Basseyn Diamonds are Forever ja Marilyn Monroen Diamonds Are a Girl’s Best Friend onnistuivat hienosti, mutta biisivalinnat eivät osuneet aivan kohdalleen.