Pyöräilijät pelastivat pulassa olleen ketun hengen – päivän hyvä työ!

Urheilu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä villieläimet jäävät ansaan muille eläimille tarkoitettuihin loukkuihin tai teitä ympäröiviin rautalanka-aitoihin. Tällä kerralla yksi epäonninen kettu oli jäänyt kiinni aitaan, josta ohi ajavat pyöräilijät onneksi sen näkivät.

Miehet päättivät auttaa aitaan kiinni jäänyttä kettua ja kuvata tilanteen videolle. Kettu oli silminnähden hädissään miesten lähestyessä sitä koska se ei pystynyt juoksemaan pakoon ollessaan kiinni aidassa.

Miehet keksivät osoittaa kettua puisella palikalla, jota kettu alkoi puolustautuessaan puremaan. Ketun keskittyessä puremaan puuta lähempänä oleva mies onnistui leikkaamaan ketussa kiinni olevan rautalangan poikki. Miehet onnistuivat tekemään päivän hyvän työn ja vapauttamaan ketun, joka lähti kiireen vilkkaa omille teilleen.