Saara Aalto suoraan jatkoon! Taistelee jo koko kilpailun voitosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen Lontoon Fountain Studioilla elettiin jännittäviä hetkiä, kun Britannian X Factorin finalistit ottivat jälleen laulullisesti yhteen. Parhaillaan kilpailun tuloslähetys on käynnissä, ja juuri nyt selvisi ketkä laulajat selviytyvät kilpailun semifinaaliin yleisöäänten perusteella.

Suoraan jatkoon päässeiden joukossaan oli jälleen kerran luonnollisesti myös Saara Aalto, josta on muodostunut kilpailun ennakkosuosikki ja suomalaisten lisäksi myös miljoonien brittien idoli. Eiliset esitykset hakivat vertaistaan koko ohjelman historiassa. Saara selvisi ensimmäisenä kilpailijana kuluvan vuoden X Factorin semifinaaliin.

Saara Aalto esitti eilen ensin upea version ABBA-yhtyeen klassikosta The Winner Takes It All ja sitten vielä yhdistelmän Shirley Basseyn Diamonds are Foreveristä ja Marilyn Monroen Diamonds Are a Girl’s Best Friendistä. Molemmat esitykset olivat menestyksiä niin yleisön kuin tuomaristonkin mielestä.

Saara on noussut viime viikkoina ylivoimaisesti kilpailun suosituimmaksi tähdeksi myös brittikatsojien keskuudessa, joten odotukset illan esityksiin olivat suuret. Ne Saara onnistui lunastamaan hienosti. Näin pitkälle selvittyään Saara kilpailee vakuuttavasti jo koko kilpailun voitosta, kuten tuomaristo eilen jo totesikin.