Valvontakamera tallensi hämmentävän hetken – ryöstäjät häädettiin karkkien avulla!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu toisinaan uutisia myymälöiden työntekijöistä, jotka ovat onnistuneet estämään ryöstöyrityksiä nopean toiminnan avulla. Harvemmin kuitenkaan samanlaisin keinoin, kuin eräällä australialaisella huoltoasemalla.

New South Walesin Aberdaressa sijaitseva huoltoasema joutui ryöstöyrityksen kohteeksi varhain sunnuntaiaamusta. Hiihtopipoihin sonnustautuneet miehet yrittivät tunkeutua liikkeeseen metalliputkin aseistautuneina. Aseman työntekijä kuitenkin huomasi heidät.

Valvontakameran taltioimalta videolta nähdään, kuinka työntekijä tarttuu ensimmäiseen lähellään olevaan asiaan jolla voisi taistella ryöstäjiä vastaan. Tässä tapauksessa ne olivat läheisellä makeisyhyllyllä olleita karkkeja. Mies alkoi heitellä makeisia raivokkaasti kohti ryöstäjiä.

Yllättäen karkkien heittäminen tehosi. Paikallisen The Maitland Mercury -elhden mukaan ryöstäjät nimittäin pakenivat nopeasti paikalta mustassa Hyundaissaan.