Maailman seksikkäin nyrkkeilijä? Supermalli hyppäsi kehään

Viihdeuutiset · Stara.fi

35-vuotias huippumalli Adriana Lima on yksi tunnetuimmista Victoria’s Secret -alusvaatebrändin malleista, joita kutsutaan enkeleiksi. Lima on myös yksi fyysisimmistä enkeleistä, ja hänen urheilullisuutensa ei jääkään koskaan näytöslavoilla huomaamatta.

Nyt urheilullinen kaunotar on kuvattu poseeraamassa New Yorkissa sijaitsevan Aerospace Gymin nyrkkeilykehässä, jossa hän harjoitteli iskuja. Hänellä on jo entuudestaan pitkä potkunyrkkeilytausta.

Adriana Lima treenaa todella paljon. Hän käy kuntosalilla ja harrastaa myös potkunyrkkeilyä. Naisen vartalosta pystyykin heti näkemään, että hän harrastaa monipuolista liikuntaa. Viime aikoina hän on kiristänyt treenitahtia. Lima kertoi taannoin, että hänelle kaikkein tärkein asia kuntoilemisessa on musiikki, joka luo treeniin oikeanlaisen tunnelman ja antaa lisäenergiaa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash