Japaniin suunnitellaan Jurassic Parkia – tältä siellä näyttäisi

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Japanilainen yhtiö on ilmoittanut suunnittelevansa tosielämän Jurassic Parkin kaltaisen nähtävyyden, Dino-a-Parkin avaamista. Koska oikeiden dinosauruksien hankkiminen nähtävyyksiksi ei onnistu järin helposti, täytyy On-Art Corporation -yhtiön tyytyä dinosauruspuvut päälleen pukeneisiin ihmisiin.

Dinosauruspuku-sana saattaa tuoda monille ensimmäiseksi mieleen Youtuben piilokameravideoilta tutut koomiset, puhallettavat Tyrannosaurus-puvut. Onneksi On-Art Corporationin suunnittelemat dinosauruspuvut ovat erittäin vakuuttavia. Youtubessa julkaistun videon perusteella ne ovat aidon näköisiä ja yllättävänkin sulavaliikkeisiä.

Gizmodo-sivuston mukaan puvut on suunniteltu aitojen fossiilien pohjalta hiilikuidusta ja muista kevyistä materiaaleista. Suuresta koosta huolimatta puvut painavat vain alle 40 kiloa, ja niiden sisällä on vain yksi ihminen.