Lapsi ei löytänyt päässä olevia uimalaseja – monille tuttu tilanne

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä jostain syystä aivot eivät vain tunnu toimivan normaalisti ja päätyy etsimään sellaisia tavaroita, jotka ovat liian lähellä. Moni on käyttänyt minuutteja kädessä pitämiensä avainten etsimiseen tai luulee lähdön hetkellä hukanneensa puhelimen vaikka puhuu siihen parhaillaan.

Nyt videolla nähdään huvittava tilanne, jossa Aidan-niminen pikkupoika ei löydä uimalasejaan mistään. Äiti kuvaa huvittuneena tilannetta puhelimellaan, kun pieni poika tosissaan ihmettelee, että mihin hän ehti hukkaamaan oman uimalasinsa.

Äiti kehottaa poikaa kokeilemaan omaa otsaansa, jolloin poika siirtää uimalaseja pois tieltä pyyhkäistääkseen otsaansa. Hän ei vielä tässäkään kohtaa huomannut, että uimalasit oliva otsalla. Lopulta poikaa alkaa kuitenkin hymyilyttämään kun hän viimein huomaa, että uimalasit ovat olleet hänellä koko ajan.