Salaattikastike räjähti – naiselta tuhansien eurojen korvausvaatimus

Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen nainen vaatii salaattikastikkeita valmistavalta yhtiöltä yli 2.000 euron korvauksia. Naisen mukaan yksi yrityksen kastikepulloista räjähti aiheuttaen tuhoa asunnolle, tietokoneelle ja vaatteille. Salaattikastike-erään oli ilmeisesti päätynyt haitallisia bakteereja.

Fox 19 -uutiskanava kertoo Divel McLeanin laittaneen ruokaa ystävänsä kanssa, kun Dorothy Lynch -merkkinen salaatinkastikepullo oli alkanut pitää omituista ääntä. Pullosta oli ensin kuulunut poksahduksia ja rasahduksia, kunnes se oli räjähtänyt.

McLeanin mukaan salaatinkastike lenteli ympäri asuntoa kuulostaen ilotulitusraketilta. Nainen otti räjähtäneestä pullosta kuvia todisteeksi. Salaatinkastiketta valmistava yritys on vetäny tuote-erän pois markkinoilta. McLean vaatii nyt 2.500 dollarin suuruisia vahingonkorvauksia.