Sampo Kaulanen jätti lisäravinteet: ”Normi safka ajaa saman asian”

Fitness Ruoka Terveys · Stara.fi

Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen kiinnittää nykyisin entistä enemmän huomiota terveellisiin elämäntapoihin ja fyysiseen hyvinvointiin. Henkilökohtaisen kunto-ohjaajan hankkimisen myötä hän jätti kokonaan lisäravinteiden syömisen, ja on ollut erittäin tyytyväinen päätökseensä.

– En ole vetäny syksyn aikana käytännössä yhtään lisäravinteita (proteeineja, palautusjuomia jne) vaan syöny ihan tavallista ruokaa, Kaulanen pohtii.

– Voimatehot on kasvanu, lihasta on kertyny ja sen takia oon alkanu päässäni kyseenalaistaan normaalin kuntosaliharjoittajan lisäravinnetarvetta. Hifistely ja niitten kans hiplaaminen toki ihan kivaa! Mut veikkaan että suurimmaksi osaksi bisnestä! Eli normi safka ajaa saman asian kuin lisäravinteet.

Asiantuntijat ovat jo pitkään korostaneet, että terveellisesti ja monipuolisesti syövä ihminen ei tarvitse ruokavalioonsa ravintolisiä. Ihmiskeho tarvitsee toimiakseen 13 vitamiinia ja 15 kivennäisainetta, ja normaali terve ihminen saa ne kaikki tavallisesta ruoasta ilman ravintolisiäkin.