Ulkomailla hehkutetaan Almaa – verrataan jopa Adeleen ja Siaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

20-vuotias Alma-artistinimellä tunnettu laulaja ja lauluntekijä Alma Sofia Miettinen nousi ryminällä radiokanavien soittolistoille julkaistessaan ensimmäisen Karma-nimisen sinkkunsa. Aiemmin nainen tuli tunnetuksi Idols-kilpailijana ja monille myös Sini Sabotagen keikoilta, joilla Alma toimi tuplaajana.

Alma sai upeasti omalle soolouralleen kansainvälistä nostetta kun Elton John ylisti artistia ja soitti Karma-kappaleen omassa Beats 1 -radio-ohjelmassaan. Nyt myös brittijulkaisu The Guardian on ottanut naisen tarkempaan esittelyynsä Spotlight on… -juttusarjaansa, jossa esitellään uusia lupaavia artisteja.

The Guardian vertaa Almaa artikkelissaan Adeleen, Beth Dittoon ja Siaan, jotka ovat kaikki suuriäänisiä supertähtiä. Alman ja Felix Jaehnin yhdessä tekemä kappale Bonfire nousi myös hetki sitten Saksassa soittolistojen kärkeen, joten Alman maailman valloittaminen sen kun jatkuu.