Mies ystävystyi kaupunkilaisketun kanssa – ihastuttava kohtaaminen videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monissa suurkaupungeissa asuu sankoin joukoin villieläimiä, vaikka ihmisasukkaat eivät niitä aina huomaa. Kaikki kaupunkilaiseläimet eivät suinkaan suhtaudu ihmisiin ujosti, kuten tuoreella brittiläisellä videolla nähdään.

Lontoossa asuva Henry Hoffman sai eräänä iltana yllättävää seuraa liikkuessaan kaupungilla. Pienikokoinen kettu alkoi seuraamaan miestä hänen kotimatkallaan. Hoffman päätti ikuistaa kohtaamisen videoksi.

Videolla nähdään, kuinka kettu muun muassa tarttuu miehen laukkuun hampaillaan eikä suostu päästämään irti. Myöhemmin eläin nukkuu Hoffmanin polvea vastaan kuin lemmikkikoira. Miehen mukaan kettu päätti lopulta jättää hänet rauhaan.

– Bussi oli ajaa eläimen päältä, joten minun piti pelastaa se. Tämän jälkeen kettu juoksi pakoon pienelle kujalle. En mahtunut sinne, mutta kettu vaikutti olevan turvassa, Hoffman kuvailee.

– Hyvä tyyppi, hyvä tyyppi, mies jatkaa videon lopuksi.